FREE ADMISSION

Australien - Sydney

Tur til Australien september 2018:


I september 2018 var vi på tur til Australien. Efter 1 døgns ophold i Singapore, ankom vi tidligt om morgenen til Sydney. I lufthavnen i Sydney fik vi fat i en taxa og kørte afsted mod Cambridge Hotel Sydney. Der var tæt morgentrafik så det tog omkring 45 minutter for den forholdsvis korte tur. Vi fik vores værelse med det samme hurra, men der var desværre ingen vinduer at se ud af. Det eneste vindue var ud til en meget lille gård og vindues glasset var matteret. Vi fik pakket ud og tog derefter en lille lur. Gik ned til Opera Huset og passerede på vejen bl.a. St Mary's Cathedral og var lige inde og kikke, men der var gudstjeneste, så vi gik hurtigt igen. Fint vejr ved Opera Huset, fik lidt at spise og drikke. Sejlede fra Circular Quay til Pyrmont Bay. På vej tilbage til hotellet var vi oppe i Sydney Tower Eye (185 kr.), som er 309 m højt.


Vores dagbog fra turen til Australien og flyveturen fra Danmark via Singapore til Australien.

Billeder fra 1. dag i Sydney.

På 2. dagen i Sydney gik vi gennem Hyde Park til Opera Huset. I Hyde Park var der mange Ibis’er(hvide australsk ibis). Vi fik 1 times rundvisning i Opera Huset, det var meget spændende (370 kr. for 2 personer). På vej tilbage til hotellet gik vi gennem Botanisk Have. Inden vi gik det sidste stykke til hotellet, var vi inde og se Australian Museum (139 kr.).

Her er et par eksempler på priser: 1 fl. Vin = 45 – 55 kr., øl = 18 – 23 kr. Som det ses af priserne, er øl er meget dyrt i Australien.


Billeder fra 2. dag i Sydney.

Video med hvide australske ibis i Hyde Park Sydney:


Start video og se ibis'erne.

På 3. dagen i Sydney, tog vi bussen til Bronte Beach. Derfra gik vi langs havet på en flot tur fra Bronte Beach til Bondi Beach via Tamarama Beach, en tur på ca. 2,3 km. Da vi kom til Bondi Beach fik vi lidt at spise og drikke, inden vi kørte videre med bus til Watsons Bay. Vi sejlede derefter fra Watsons Bay Wharf til Circular Quay i Sydney. Derefter var det hjem på hotellet og pakke, så vi var klar til bilturen næste dag.


Billeder fra 3. dag i Sydney.

Nedenstående vælges forskellige oplevelse i vores tur til Australien: