FREE ADMISSION

Cuba - Del 4

8. dagen på Cuba.

Efter dejlig morgenmad: Æggekage, frisk brød, sukkerrørsjuice, kaffe og frugt, kørte vi til en dejlig bugt "Caleta Buena", hvor vi snorklede fra kl. 10-16. Derefter slappede vi af i familiens have, til vi skulle spise kl. 19.30. Min kone og jeg fik blæksprutte i eget blæk med ris og grøntsager. Vores datter fik spagetti med kylling.

Vi 3 voksne betalte for opholdet hos familien Osorio - Batista i alt 800 kr. Det var for 2 overnatninger, 2 x morgenmad, 2 x aftensmad og diverse drikkelse. Hvis nogen er interesseret i oplysninger om stedet er de her:

Sr. Jorge Luis Osorio og Sra. Maritza Batista
Playa Girón, Ciénaga de Zapata
Matanzas, Cuba
Tlf.: (0459) 984374

Her er billeder fra 8. dagen på Cuba, hvor vi var ved Playa Girón ved Svinebugten. Vi kørte om formiddagen ad den lille kystvej (hjulspor) østpå til et sted som hedder Caleta Buena. Her er der en naturlig "havn" med roligt og klart vand samt masser af fisk, så stedet er perfekt til snorkling.

Video fra Caleta Buena, Playa Girón: "Gribbe i træ".


Start video og se gribbe.

Video fra et godt sted at snorkle på Cuba: Caleta Buena, Playa Girón.


Start video og se det smukke sted.

Video fra et godt sted at snorkle på Cuba: Caleta Buena, Playa Girón.


Start video og se de mange fisk.

Video fra et godt sted at snorkle på Cuba: Caleta Buena, Playa Girón.


Start video og se flere fisk.

9. dagen på Cuba.

Vi kørte allerede fra vores Casa particular ved 9-tiden efter endnu noget lækkert morgenmad. Fruen og herren i huset var ikke hjemme, så det var vist nabokonen der lavede morgenmad til os. Den yngste søn var der til afsked og vi gav ham et par små gaver.
Det var meningen at vi ville køre til Pinar del Rio, men da vi allerede var der kl. 14, besluttede vi efter at have tanket op og vekslet penge på et hotel, at fortsætte til Maria La Gorda. Det var ikke så langt i kilometer (135 km), men en del af vejen var meget dårlig og det sidste stykke begyndte det også at regne. De sidste 14 km langs kysten var vejen speciel dårlig og der manglede mange steder asfalt. Den dårlige vej skyldes nok den Hurricane der var her for ca. 1 måned siden, den havde sat sine tydelige spor.
Da vi endelig kom til Maria La Gorda var vi så heldige at der var plads til os på dykkercentret, men de kunne kun love os overnatning 1 nat. Om aftenen blev vejret rigtig flot og med en særdeles flot solnedgang.


Her er billeder fra 9. dagen på Cuba, hvor vi kørte fra Playa Girón ved Svinebugten til Maria la Gorda, som ligger på det sydvestligste punkt af Cuba.

Nedenstående vælges forskellige oplevelse i vores tur til Cuba: