SUP - Stand Up Paddle

Vi købte vores første SUP board i efteråret 2013 og efter få ture i efteråret var vi allerede "solgt" til denne for os nye sport. I august 2014 havde jeg også den fornøjelse at være med til DM SUP i Faaborg.

Da det både var mig og min kone, der var blevet bidt af den nye dille, som SUP var, købte vi i eftersommeren 2015 et SUP board mere, så vi kunne følges ad. Vi har efterhånden SUP'et en del steder, her er nogle af dem:

Amager Strand Park, Jyllinge fra lystbådehavnen, Vallensbæk Strand, desuden et par eksotiske steder: El Medano, Tenerife & Cozumel, Mexico.
Vi har også været på lidt længere ture på vores boards:

1) Mølleåen fra Fuglevad til Strandmøllen, turens længde i alt 7,75 km
2) Jyllinge - Eskildsø - Jyllinge, 9,58 km (en del gange)
3) Furesøen 10,4 km
4) Mange ture i Kroatien
5) Nakskov - Slotø - Enehøje - Nakskov 9,26 km 
6) Ristinge, Langeland - Marstal, Ærø retur 14,4 km (med overnatning i Marstal)
7) Veddelev - Elleore - Ringøen, Roskilde fjord 9,05 km (flere gange)
8) Præstø fjord, ca. 11 km

Her er et par billeder fra vores mange ture på SUP board.

Fredag d. 1. september 2017 var jeg med i et stort SUP event, Copenhagen SUP Crossing, som foregik dagen før VM i SUP. Der var 3 distancer 5, 10 og 15 km. Ruten gik fra Operaen i Københavns Havn til lidt længere ud end hvor den lille havfrue er, derefter tilbage til Operaen og via kanalerne bag Operaen retur til fronten af Operaen. En omgang var på 5 km. Jeg valgte at tage 2 omgange på 10 km. Det var en fantastisk tur selv om det ikke var let, da vi var lidt mere end 200 deltagere.


Her er et billede fra Copenhagen SUP Crossing.