Xterra VM, Maui, Hawaii

Min største sports oplevelse var deltagelsen i Xterra VM på Hawaii i oktober 2008. Her kommer en forholdsvis kort beretning. Den lange kan læses på denne link:  Oplevelser fra Xterra VM på Maui, Hawaii.


Onsdag d. 22-10-2008: Registrering

Efter morgenmaden og pakning af Kai’s papirer, tøj og MTB, kørte vi ved 11-tiden til Makena. Det var dagen hvor registrering til XTERRA VM startede. Maui Prince Hotel er stedet hvor konkurrancen foregår og det er ikke et hvilke som helst hotel, det er et luksus hotel med en fantastisk flot have. 


Her lidt billeder fra Hotellet og omgivelserne.


Lørdag d. 25-10-2008: ”Athlete briefing”, “Parade of nations” & “Night of Champions”


Om aftenen kørte vi til Makena. Kl. 18 var der ”Athlete briefing”, 18:30 Parade of nations, indmarch med flag og landeskilt (vi var kun Lisbeth, Lena & mig fra Danmark). Efter indmarchen var der ”Night of Champions” med omkring 1500 spisende gæster, de knap 600 deltagere & familie samt venner (Champions dinner – super god mad og god stemning).

Søndag d. 26-10-2008: Race day! Der venter 1,5 km havsvømning, 30 km MTB & 10 km Løb med ca. 2500 højdemeter og en temperatur fra 26 - 39 grader.


Før start på svømningen & svømningen.

Billeder fra MTB turen og nogle fra eliten i mål.

Løbeturen, i mål og den velfortjente medalje.

Om aftenen var der ”Awards Dinner” efterfuldt af ”Halloween Costume Party”. Det var virkelig hyggeligt til ”Awards Dinner” hvor vi fik masser af god mad og derefter var der præmieoverrækkelse i de forskellige grupper. Efter middagen og underholdningen gik vi til ”Halloween Costume Party”. Der var mange sjove og fantasifulde udklædninger og langsom blev stemningen bedre og bedre. Men da det havde været en lang og hård dag for alle 3, kørte vi ved 11-tiden hjemad.