FREE ADMISSION

Frankrig

Campingpladser i Frankrig:


Canet-Plage, ved Perpignan "Camping Brasilia". Vi var der i 1997. Det er en stor plads, men det føles ikke sådan, med fantastiske faciliteter lige ned til en super lækker og ren strand. Der er så mange ting at foretage sig på denne campingplads, at vi den uge vi var der, ikke startede bilen een eneste gang.

1997 priser: 1 overnatning 2 voksne, 2 børn, telt, bil og el = 267 kr.


Billeder fra stranden ved campingpladsen "Camping Brasilia".

"Camping Paris Est Le Tremblay" ved Paris, 1997.

Campingpladsen er virkelig godt placeret, hvis man skal på tur til centrum af Paris eller Disneyland. Der er fra receptionen busafgang ca. 2 gange i timen, til en RER station. Pladsen bære præg af at være en overnatningsplads, det kan tydeligt aflæses på de sanitære forhold. En stor del af pladsen er beregnet til busturister, så der er meget trafik både morgen og aften. I dagtimerne ligger pladsen øde hen, når alle er på tur.


Billede fra "Camping Paris Est Le Tremblay".

1997 priser: 1 overnatning 2 voksne, 2 børn, telt, bil og el: 186 kr.

Billede fra Disneyland Paris.

Billede fra Paris.

"Camping Les Pins" ved Payrac.

På den videre vej sydpå mod Andorra, boede vi i 1997 også på "Camping Les Pins" ved Payrac. Pladsen er ideel for udflugter til drypstenshulerne i området. Vi valgte at besøge "Gouffre de Padirac", som ligger omkring 40 km fra Payrac. Det er en fantastisk oplevelse at bevæge sig omkring 100 m nede i jorden, gående på stier og sejlende på floden.


Billeder fra "Gouffre de Padirac".

Billeder fra campingpladsen og vejen til drypstenshulen.

1997 priser: 1 overnatning 2 voksne, 2 børn, telt, bil og el: 166 kr.

Vi sluttede vores 1997-tur af med at tage biltoget fra Narbonne til Hamburg. Det er ikke billigt, vi gav 4180 kr. for en hel kupé, men det er specielt at anbefale, hvis man har mindre børn.


Her er lidt "Biltogshygge".

Valras-Plage, i nærheden af Béziers "Camping La Yole": (11-6 til 5-7 1992) Vi var der første gang i 1987 og igen i 1990 samt 1992. Det er en glimrende plads for børnefamilier og der er kun omkring 1 km til stranden. Stranden er rimelig god, dog er sandet ret groft.

Oplysninger om "Camping La Yole"

Da vi kørte fra campingpladsen "Camping La Yole" og var på vej til biltoget i Avignon, kørte vi lige ind i de franske lastbilchaufføres blokade. Vi var dog så heldige, fordi vi var fra Danmark og havde vundet EM i fodbold, at vi fik lov at køre slalom mellem de store lastbiler, for til sidst at komme ind af en bagvej til Avignon. Vi var meget glade og lykkelige da vi kørte afsted med toget. Glæden varede desværre ikke så længe, for allerede i Orange efter omkring 20 km standsede toget igen. Togskinnerne var lidt længere fremme spærret med traktorer og grøntsager fra gartnerier. Vi måtte vente i ca. 2 timer, hvor vi gik lidt rundt omkring stationen. Jeg forsøgte at finde lidt at spise i nogle forretninger, men det lykkedes ikke. Lige pludselig blev der fløjtet fra lokomotivet og kort tid efter kørte vi så endelig. Vi var det sidste tog der kørte ud af Frankrig, før alle togforbindelser blev blokeret. Først omkring en uge efter startede togdriften igen!!! Så vi var meget heldige.

Billede taget fra bilen, mens vi holdt og ventede på at få lov at køre igennem blokaden i 1992.

Billeder fra Biltoget Hamburg - Avignon retur 1992.

Valras-Plage, i nærheden af Béziers "Camping La Yole":(13-6 til 15-6 1990)

God plads med 3 swimming pools og masser af legemuligheder hvis man har børn med.

Valras-Plage, i nærheden af Béziers "Camping La Yole":(1987)

God plads med 3 swimming pools og masser af legemuligheder hvis man har børn med.


Challes les eaux, i nærheden af Grenoble, Chambery "Camping Le Savoy":(12-5 til 2-6 1984)

God overnatningsplads som ligger godt, hvis man skal videre sydpå, ad den flotte rute mod Gap. Vi kørte turen i 1984 og var meget heldige med at have usandsynligt godt vejr.

Narbonne Plage, "Camping La Côte des Roses":(1984)

Vi havde her blot en overnatning, pladsen lå godt i forhold til næste dags tur på tværs af Frankrig, fra Middelhavet til Bidart ved Atlanterhavet.

Bidart nær Biarritz "Camping Berrua":(1984)

Her på Atlanterhavskysten åbner campingpladserne ikke så tidligt på sæsonnen, så det var ikke så let at finde en plads. Men langt om længe efter omkring 5 forgæves forsøg lykkedes det. Vi skulle blot have en overnatning, før vi skulle videre til Nordvest Spanien.

Oplysninger om "Camping Berrua"

Royat ved Clermont-Ferrand, "Le Camping Indigo L'Oclède":(1984)

Dejlig plads her midt i det franske "Masif Central". Pladsen er vældig hyggelig med masser af ældre mennesker der spiller petanq. Tæt på pladsen (ca. 10 km), ligger "Puy-de-Dôme" som er en udbrændt vulkankegle (1468 m).


Billeder af "Puy-de-Dôme".

Klik på en af de nedenstående knapper for at vælge område.